Prestatief programma.

Prestatief programma

Friesland is opgedeeld in 5 kringen. Tennisschool van der Lecq zal vanaf 2015-2016 fungeren als trainingsplaats van talenten van Noordwest Friesland. Alle kinderen in Noordwest Friesland kunnen zich hier voor aanmelden. Er wordt dan een programma op maat gemaakt voor de speler. Dit kunnen groepstraining zijn maar ook in kleinere groepen, duo of privé training

Samenwerking binnen de tennisschool
Tennisschool van der Lecq geeft op 7 verenigingen tennislessen. Kinderen die prestatief willen tennissen brengen wij in de trainingen samen zodat het niveau van de groepen goed is en iedereen de mogelijkheid heeft om zich ontwikkelen. Door deze samenwerking kunnen wij kinderen opleiden tot de beteren van Friesland en in Nederland richting top 50. In samenwerking met Fysio de Trije hebben wij zelfs een nummer 3 van Nederland opgeleid (zie filmpje hieronder)

Samenwerking fysio de Trije
De tennisschool werkt samen met fysio de trije op het gebied van bewegingstraining. Wil je hier meer informatie over kan dat altijd.

Zaterdag wedstrijdtraining
Op zaterdag is in Franeker een training voor rood en oranje een training van 75 minuten en voor groen / geel van 90 minuten waarin 30-40 minuten aandacht wordt gegeven aan het fysieke gedeelte van tennis. De rest van de training zal de meeste aandacht gaan het tactische en mentale gedeelte.

Trainingsdata:

We bieden de zaterdagtraining 8 keer aan gedurende de periode okt 2022-2023

15 okt, 12 nov, 19 nov, 10 dec, 14 jan, 28 jan, 4 mrt en 18 mrt

Toernooiadvies
Naast de trainingen wordt je ook begeleid in het uitzoeken van geschikte toernooi in Nederland.

Wil je super goed worden in tennissen en een keer laten zien wat je kunt stuur een mail of bel naar:

E  nathantennislh@gmail.com
T  06 – 485 06 538

Prestatieve pakketten
Jaarprogramma 22 weken tennisballon Franeker, 16 lesweken buiten
Incassering van het lesgeld vindt plaats via 12 maandelijkse incasso’s. Deze incasso start in oktober en eindigt in september.

– 1 keer 75 min training in de week groep 7-9 € 46,- per maand inclusief tennisschool shirt

Later meer informatie, kleine groepen, duo en privé allemaal mogelijk.

Volledig opgeleid door alle trainers van onze tennisschool in samenwerking met Fysio de Trije voor bewegingstraining, momenteel de nummer 3 van Nederland! (10 jaar oud)

Fysiek training / Conditie training
Naast dat de trainers van de tennisschool hier zelf kennis over hebben wordt ook de samenwerking gezocht met 2 partijen:

  1. nl > Alex Heitmeijer zal de spelers kunnen ondersteunen in zowel de bewegingstraining als blessures / blessure preventie. Vanaf oktober 2019 zal hij betrokken worden bij de tennisschool
  2. nl > Jan Willem Koopmans was conditie trainer bij de tennisbond (KNLTB), coach in de strength & conditioning staff van het NOC*NSF Olympische spelen 2008.